HA SOLNHOFENI MÉSZKŐ, AKKOR gräfix® RAGASZTÓHABARCS!

2017-02-15

A bajorországi Gräfenbergben több mint 50 éve működő Wolfgang Endress Gmbh által gyártott ragasztóhabarcsok, fúgázóanyagok, alapozók és egyéb kiegészítő termékek mindenben megfelelnek a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi követelményeknek.

A többi világszerte ismert gyártó termékeihez képest azonban jelentős különbség, hogy a ragasztóhabarcsokban – a vulkanikus eredetű trasszcment adalék mellett - solnhofeni portland cementet használnak fel, s ezáltal válik különösen jól alkalmazhatóvá a solnhofeni mészkő burkolatok kialakításánál, valamint a solnhofen környéki bányákból származó jura mészkő burkolatoknál, illetve egyéb világos árnyalatú, vagy érzékeny természetes köveknél.

Nem véletlen, hogy nemcsak Németországban, hanem világszerte a gräfix® termékcsalád a legkeresettebb a solnhofeni mészkő projekteknél, beleértve a jelentős természetes kő építési hagyományokkal rendelkező nyugat-európai országokat vagy a gyorsan fejlődő közel- és távol-keleti piacokat is.

Mivel a solnhofeni mészkő burkolólapok magas esztétikai minőséget képviselnek és hosszútávra szóló beruházást jelentenek, a burkolásukhoz mindenképpen érdemes az évtizedek óta használt és bevált gräfix® termékeket használni, amivel garantálható a hosszútávú tartós minőség.

A termékekről további részletes információk találhatóak a ’Terméskő ragasztók’ menüpont alatt és szívesen válaszolunk a kérdésekre az elérhetőségeinken keresztül is.

Vissza a bejegyzésekhez